Vad kan vi stå till tjänst med?

VÅRT ERBJUDANDE


Vi erbjuder automationslösningar anpassade för dig som kund. Vi har inga egenutvecklade produkter nischade mot en viss bransch utan vi väljer den lösning som vi finner bäst för uppdraget och designar utrustningen så att den blir optimerad för dig som kund. 


  Montering


Att automatisera montering är ofta en lönande affär. Robotar och pick&place enheter kan jobba utan att vare sig äta lunch eller gå och pudra näsan och arbetsuppgifterna är ofta monotona . Man kan jobba både med helautomatiserad montering eller semiautomatiserad genom kollaborativa robotar där människa och robot jobbar tillsammans. 


  Vision


Att identifiera och kvalitetskontrollera produkter genom vision är numera en standard inom automationsbranschen. Tekniken har utvecklats mycket och det finns flera olika lösningar både genom traditionell kamerateknik och 3D scanning. I de fall vision är en lämplig lösning väljer vi den teknik som passar bäst för uppgiften. 


  Maskinbetjäning


Att automatisera plundring och laddning av bearbetningsmaskiner är näst intill ett måste i dagens läge för att kunna hålla ner produktionskostnaden. I en robotcell som laddar och plundrar finns ofta utrymme för eftertempon vilket kan ge en bonus i hela processen. 

 

  Materialhantering


Vare sig det gäller små skålmatare eller större pallbanor så behöver man förr eller senare flytta på detaljerna inom en produktion. Att flytta material kan vara en utmaning i sig och få den logistiska delen att fungera men här hjälper vi gärna till och diskuterar lösningar .


  Gradning


Gradning kan vara en liten del i en process eller ett helt företag. Oavsett vilket så är det ofta utmanade att få rätt gradning varje gång. Med sexaxliga robotar och ett bra gradverktyg blir det mycket enklare att få samma resultat varje gång och att slippa de ofta tunga och monotona arbetsuppgifterna. 


Packning och pallettering


Att packa och pallettera produkter kan ingå i en robotcell som ett sista tempo, att få ut produkterna som svetsats ihop, gradats eller någon annan förädling, men det kan också vara den enda uppgiften för automationen. Vi kan erbjuda båda lösningarna. 


Kundanpassade lösningar


Oavsett vad du som kund behöver hjälp med inom automation så finns vi här för att erbjuda den optimala lösningen. 

Hör av dig till oss för ett förutsättningslöst möte eller med en skarp förfrågan för att se vad vi kan erbjuda.