Om oss

Företaget


GIAutomation AB, eller General Industry Automation Sweden AB som det heter egentligen, är ett automationsbolag som grundades 2020 men som innehåller mycket erfarenhet av automation. GI står för General Industry och det är inom detta segment vi är starkast. Vi vill hjälpa kunder med utmaningar i sin produktion genom att erbjuda en automationslösning som passar bäst för ändamålet, oavsett om det är materialhantering, montering, maskinbetjäning eller annan automation. Om du som kund vill ha hjälp att analysera din produktion för att hitta möjlighet till automatisering ställer vi gärna upp. 

Medarbetarna

De viktigaste spelarna och grundstenarna i företaget är våra medarbetare. Vi vill att våra medarbetare skall veta innebörden av kundfokus, kvalité och effektivitet. Vi vill lägga mer tid på värdeskapande arbete och mindre tid på adminstrativt arbete och processer. På detta sätt vet vi att du som kund kommer att bli nöjd. 

Anders Mandorsson har rollen som VD och säljare och är även delägare. Anders har en 30 årig erfarenhet av automation i olika skepnader. Anders kommer senast från ABB/SVIA där han har varit i 15 år i olika roller såsom konstruktör, projektledare och operations chef.

Tel: 070-793 86 10

Mail: anders.mandorsson@giautomation.se


Magnus Lindsten har rollen som säljare med fokus på AMR. Magnus kommer närmast från SVIA/ABB där han arbetat som projektledare för maskinbetjäning och innan dess har han hållit på i många år med autotruckar på Toyota. Har du frågor om autotruckar så är det Magnus du skall kontakta. Med Magnus på kontoret finns även Vincent, en sheltie som stärker upp när det kör ihop sig.

Tel: 070-793 86 16

Mail: magnus.lindsten@giautomation.se

Mats Andersson styrelseorförande och delägare. Mats brinner för företag och för Tidaholm och har en lång erfarenhet i olika företag och kommer senast från Froliden som han ledde och ägde.

Tel: 070-831 03 57

Mail: mats.andersson@giautomation.se


Erik Davidsson är projektledare och konstruktör och kommer närmast från Kongsberg i Mullsjö. En lösningsorienterad person som har lång erfarenhet av maskiner som automationstekniker och är van att hitta på lösningar och passar därför bra in i teamet.

Tel: 070-271 80 68

Mail: erik.davidsson@giautomation.se


Victor Axén är plc programmerare och högskoleingenjör från Mekatronik utbildningen på Chalmers. En skarp hjärna kombinerat med högt kundfokus gör att våra maskiner får en tekniskt hög nivå på plc programmen samtidigt som HMI:t är enkelt att använda tack vare förståelse hos Victor från sitt arbete som operatör på Volvo. Victor är även den som har mest erfarenhet av AMR lösningar. 

Tel: 070-793 86 14

Mail: victor.axen@giautomation.se


Fredrik Pettersson är delägare och en av våra automationstekniker och har över 10 års erfarenhet av robotar och robotprogrammering. Fredrik trivs ute hos våra kunder där han kan hjälpa till att få maskinerna att gå som tåget. Även Fredrik kommer senast från ABB/SVIA där han arbetat som drifttagare de senaste åren.

Tel: 070-793 86 11

Mail: fredrik.pettersson@giautomation.se

Roger Lind är vår maskinbyggare som har lång erfarenhet av maskiner. Roger har ett förflutet på Swedish Match i Tidaholm och tillför kunskap och erfarenhet när det kommer till kluriga lösningar. En makalös herre till att arbeta och har svårt att sitta still.

Tel: 070-793 86 12

Mail: roger.lind@giautomation.se


Benny Kjellgren ledamot och delägare. Det Benny inte känner till inom automation och specialmaskiner är inte värt att veta. Benny har ett förflutet på flera företag som levererat specialmaskiner och automationsutrustningar och är ett stort tillskott för firman.

Tel: 070-887 13 10

Mail: bennykjellgren54@gmail.com


Elias Uvegård är automationstekniker och kommer dirket ifrån sin utbildning på Yrekshögskolan i Jönköping. Elias har ingen arbetslivserfarenhet att tala om när det kommer till auotmation men har däremot de egenskaper som är nödvändiga för att kunna arbeta i branschen, klurig, lösningsorienterad och nyfiken.

Tel: 070-793 86 13

Mail: elias.uvegard@giautomation.se

Karl Thorsell är projektledare och konstruktör och kommer från sin utbildning inom maskinteknik på högskolan i Jönköping där han tog examen som högskoleingenjör. Kalle är en glad skit som alltid har ett leende på läpparna och tar sitt jobb på stort allvar och arbetar upp sin erfarenhet tillsammans med resten av teamet.

Tel: 070-793 86 15

Mail: karl.thorsell@giautomation.se


Rita är vår maskot som hänger på kontoret och styr upp när sakerna börjar spåra ur. Rita är en belgisk vallhund, malinois, och har inte mycket erfarenhet alls av automation men som tillför energi i bolaget på andra sätt.

Tel: 9767


Utöver våra anställda medarbetare har vi ett stort nätverk av konsulter inom automation, både vad gäller projektledning, design, maskinbyggare och robottekniker.

KOLLA VÅRA TJÄNSTER

BOKA ETT MÖTE