Om oss

Företaget


GIAutomation AB, eller General Industry Automation Sweden AB som det heter egentligen, är ett automationsbolag som grundades 2020 men som innehåller mycket erfarenhet av automation. GI står för General Industry och det är inom detta segment vi är starkast. Vi vill hjälpa kunder med utmaningar i sin produktion genom att erbjuda en automationslösning som passar bäst för ändamålet, oavsett om det är materialhantering, montering, maskinbetjäning eller annan automation. Om du som kund vill ha hjälp att analysera din produktion för att hitta möjlighet till automatisering ställer vi gärna upp.  


Medarbetarna

De viktigaste spelarna och grundstenarna i företaget är våra medarbetare. Vi vill att våra medarbetare skall veta innebörden av kundfokus, kvalité och effektivitet. Vi vill lägga mer tid på värdeskapande arbete och mindre tid på adminstrativt arbete och processer. På detta sätt vet vi att du som kund kommer att bli nöjd. 


Anders Mandorsson har rollen som VD och säljare och har en 30 årig erfarenhet av automation i olika skepnader. Anders kommer senast från ABB/SVIA där han har varit i 15 år i olika roller såsom konstruktör, projektledare och operations chef.

 


Fredrik Pettersson är vår automationstekniker och har över 10 års erfarenhet av robotar och robotprogrammering. Även Fredrik kommer senast från ABB/SVIA där han arbetat som drifttagare de nio senaste åren. Rita är vår maskot som hänger på kontoret och styr upp när sakerna börjar spåra ur. Rita är en belgisk vallhund, malinois, och har inte mycket erfarenhet alls av automation men som tillför energi i bolaget på andra sätt. 


Utöver våra anställda medarbetare har vi ett stort nätverk av konsulter inom automation, både vad gäller projektledning, design, maskinbyggare och robottekniker. 

KOLLA VÅRA TJÄNSTER

BOKA ETT MÖTE